Ontmoeting op zondagmiddag

Inloop & Ontmoetingsmiddag

Wegens Corona is er nog geen activiteit geplant.
 
Tijd: 15:00 tot 17:30 uur.
Plaats: clublokaal NVSH afd. Zuid Limburg
 
 
U bent van harte welkom.
U maakt kennis met enkele actieve leden van onze vereniging.
Zij maken u graag Wegwijs met onze vereniging en in het bijzonder met de activiteiten die wij organiseren.
Vaak horen wij, dat men het fijn vindt om samen met anderen naakt te zijn zonder dat men daarvoor het naaktzwem-uur in het zwembad wil bezoeken. Sommige vrouwen dragen graag uitdagende lingerie en willen dat aan anderen laten zien. Anderen zijn graag tussen naakte mensen, maar wensen zelf (nog) niet uit de kleren te gaan.
Een van de doelstellingen van NVSH is: Respect voor elkaars lichamelijkheid en seksualiteit.
Daarom MAG men tijdens deze ontmoetingsmiddag 'uit de kleren'.
Het maakt ons niet uit: voel u vrij.
De ontmoetingsmiddag is dus ideaal voor koppels waarvan een van twee niet uit de kleren wil en de andere juist wel! Als u voornemens bent om uit de kleren te gaan neem dan een handdoek mee aub.
 
Wij zorgen voor koffie en thee, bier, wijn en frisdrank. Het is een goede manier om met andere personen (zowel stamgasten als nieuwe bezoekers) een praatje te maken en een drankje te drinken en tevens daarbij inlichtingen te krijgen en/of vragen te stellen over de diverse andere activiteiten van de afdeling. De dienstdoende vrijwilligers zijn goed aanspreekbaar en geven graag de informatie die u wilt hebben. De sfeer is gemoedelijk/huiskamerachtig.
Kortom: De ontmoetingsmiddag is gewoon gezellig.
Loop gerust eens even binnen en maak eens kennis met onze vereniging.
 
Entree: 5,00 € per persoon. Koffie en thee gratis.
 
Aanmelden is niet nodig. U hoeft niet lid of donateur te zijn.
 
Speciaal voor vrouwen die inloopmiddag willen bezoeken maar nog "drempelvrees" hebben: Neem je beste vriendin mee! Kijk eens rond in ons clubhuis. Laat je door andere vrouwen vertellen over onze activiteiten. Wat voor jou zo spannend is dat je er haast niet over kunt praten, is voor hen heel gewoon. Ervaar hoe een geladen thema opwindend en tegelijk ontladend en doodnormaal kan zijn. Kom je liever niet alleen? Laat je beste vriendin deze site lezen en kom dan samen naar ons toe en uit de kleren hoeft niet (mag wel).

Toegang vanaf 18 jaar