Samenwerking met Naturistenvereniging "De Maasplassen" Maastricht

Middels bemiddeling door donateurs van onze vereniging, die tevens lid zijn van "De Maasplassen" , is uw bestuur en het  bestuur van "De Maasplassen" een samenwerking overeengekomen.

Dat verheugd ons zeer. Samen zijn we sterk!

Onze beide verenigingen vullen zich perfect aan: In het winterseizoen naaktzwemmen in het Geusseltbad te Maastricht; in het zomerseizoen naakt verblijven op het Dagrecreatie terrein van Naturistenvereniging "De Maasplassen" in Maastricht.  Zo kunnen alle leden van beide verenigingen het hele jaar door naakt recreeren.

Bij mooi  weer mag u vanaf 13.00 uur -als de kantinebeheerder aanwezig is-  (zie hiervoor de melding op de website http://www.naturisten-maastricht.com/ rechts boven), gelijk als lid van "De Maasplassen"  het terrein bezoeken. U meldt zich aub bij de toegangspoort  op de kantineboot. Op vertoon van uw lid-/donateurskaart bent u welkom!

Onze leden en donateurs ontvangen korting op de reguliere toegangsprijs van 9,50 €. U betaalt slechts 7,00 €. Daarnaast zijn uw kinderen tot 18 jaar gratis! Tevens mag u eenmalig een introducé meenemen, die eveneens slechts 7,00 € hoeft te betalen. Zie voor alle info en routebeschrijving hun website www.naturisten-maastricht.com.

De leden van Naturistenvereniging "De Maasplassen" zijn welkom bij Naaktzwemmen in het Geusseltbad. Zij betalen op vertoon van hun lidkaart  6,20 €. Kinderen tot 16 jaar 2,40 €.

naturistensteen

 

.